Werksite voor Muziektheorie - docentenpagina
NIEUWE volgsysteem
Leerlingenvolgsysteem
Via deze pagina kan de docent de resultaten van zijn of haar eigen leerlingen volgen. In één oogopslag is te zien welke opdrachten zijn gemaakt en wanneer de leerling voor het laatst heeft ingelogd.

Opdrachten
Met een simpele muisklik op een niveau-veldje bij een spel of test licht dat veldje op deze pagina geel op.
Vanaf dat moment ziet de leerling door middel van een bewegend icoontje welk niveau van een spel of welke theorietoets de leraar heeft uitgekozen als nieuwe opdracht. Het bewegend icon gaat weer stilstaan als de leerling een punt erbij gekregen heeft, dat wil zeggen als er een 8, 9 of 10 is gehaald in een spelletje of test. Tegelijkertijd wordt het gele veldje op de docentenpagina dan automatisch oranje, wat betekent dat de leerling die opdracht met succes heeft uitgevoerd. De leraar kan door erop te klikken het veld op normaal, geel(opdracht voor leerling) of op oranje(opdracht is uitgevoerd) zetten.
NB: alleen de gele stand correspondeert met een bewegend icon, dus actuele opdracht, voor de leerling

E-mail
De leraar kan een bericht naar de leerling sturen dat er nieuwe opdrachten zijn geselecteerd en opmerkingen of complimenten maken. De 'verzend' knop spreekt voor zich.

log voor een demonstratie in met gebruikersnaam demo@leraar en wachtwoord demodemo
Aanvragen wachtwoord
Leerlingen die zelf een abonnement hebben afgenomen kunnen hun leraar vragen ons een e-mail te sturen. In dat bericht moet dan de gebruikersnaam van de leerling en diens voor- en achternaam vermeld worden. Daarna ontvangt de leraar van ons een wachtwoord en kan de leraar zijn leerling volgen en opdrachten geven.

Contract
Bij het afsluiten van een contract - met korting afnemen van meer dan 6 abonnementen ineens - krijgt de leraar automatisch een wachtwoord voor het leerlingenvolgsysteem.

het gebruik van het leerlingenvolgsysteem is gratis
inloggen
e-mailadres
wachtwoord